De Vlaschaard te Avelgem


Laatste appartement!

Het laatste appartement in dit project werd afgewerkt en ingericht. Voor meer inlichtingen : info@groupln.be

Nog een appartement verkocht!

Gisteren werd de verkoopovereenkomst voor appartement 3 en parking 7 ondertekend. Proficiat aan de kopers!

Tuinaanleg

Net voor het paasweekend leverde onze tuinaannemer het nodig materiaal. Deze ochtend startte hij met de aanleg van de terrassen. Langs de Doorniksesteenweg legt men de laatste hand aan de vloerwerken. Na het verlof gaat men verder met de afwerking van de appartementen. In het gebouw aan de Vijverhoek is men bezig met het plaatsen van het buitenschrijnwerk. Ook het slijpen van de leidingen voor de technieken is al bezig. De garages onderaan het gebouw worden in de loop van deze week gechapt.

Ruwbouw Vijverhoek & technieken Doorniksesteenweg

Het gebouw langs de Vijverhoek krijgt stilaan vorm. Onze aannemer werkt deze week de 2e verdieping volledig af. Ook langs de Doorniksesteenweg zitten onze aannemers niet stil. Het buitenschrijnwerk is geplaatst en binnenin worden de elektriciets-, water- en gasleidingen geslepen.

Funderingen Vijverhoek.

Meteen na het bouwverlof is onze aannemer ruwbouwwerken gestart met de grond- en rioleringswerken voor het gebouw aan de Vijverhoek. De bedoeling is om in de loop van volgende week de vloerplaat te gieten. Langs de Doorniksesteenweg gaan we begin september van start met de dakwerken. Komende week plaatsen de aannemers technieken de nodige leidingen op het dak. Gelijklopend met de start van de dakwerken, start men ook met het plaatsen van de gipsblokken.

Façade afgewerkt.

Net voor het verlof zette onze aannemer ruwbouw alle zeilen bij voor het afwerken van de façade van het gebouw langs de Doorniksesteenweg. Na het verlof start onze aannemer met de werken aan de Vijverhoek. Langs de Doorniksesteenweg gaan we van start met de dakwerken en het plaatsen van de binnenmuren.

Ruwbouw schiet goed op.

Het gebouw langs de Doorniksesteenweg krijgt stilaan vorm. Afgelopen week heeft onze ruwbouw aannemer de vloerplaat van de 4e verdieping gegoten. De doelstelling is om tegen het paasverlof de metselwerken af te ronden.

Start van de ruwbouwwerken.

De aannemer is volop bezig met de voorbereiding van de funderingsplaat en het plaatsen van de bijhorende riolering. De bedoeling is om direct na de herfstvakantie de funderingsplaat te gieten.

Vlotte voorverkoop van het project

De voorverkoop van het project gelegen in de Doorniksesteenweg en Vijverhoek te Avelgem vlot goed. Er is reeds 40 % verkocht van het project. We wensen hierbij de eigenaars van appartement 7, 11 en 15 proficiat met hun aankoop!

Diepsonderingen

Vandaag werden de sonderingen uitgevoerd. Aan de hand van de resultaten van deze sonderingen kan het funderingssysteem bepaald worden.

Appartement 13 & 17

We wensen de kopers van appartement 13 en 17 in Residentie De Vlaschaard te Avelgem, veel geluk met hun nieuwe thuis.

Proficiat aan de koper!

Wij wensen een proficiat aan de koper van appartement 16, een prachtappartement met terrassen rondom het appartement. Tevens zijn er 2 appartementen in optie en vele geïnteresseerden.

Verkoop gestart!

De verkoop van het nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Avelgem is van start gegaan. Voor meer info gelieve contact op te nemen met het verkoopkantoor Home-Estate of de bouwheer BCO.