De Vos te Wenduine


Uitverkocht!

De laatste 2 appartementen werden recent verkocht en opgeleverd. Op naar een nieuwe werf!

Meer nieuws

Afgewerkt & opgeleverd

De afgelopen maanden en weken werden de appartement verder afgewerkt volgens de keuzes van de klanten. Aansluitend werden de appartement opgeleverd. Ondertussen zijn er al verschillende appartementen bewoond.

Vloeren van de appartementen.

Afgelopen weken zijn we van start gegaan met de afwerking van de technieken, o.a. de baden en de afdekplaatjes van stopcontacten en schakelaars werden geplaatst. Voorafgaand deze werken werd de chappe en het spuitplamuur uitgevoerd. Ondertussen is onze aannemer vloerwerken gestart met het plaatsen van de vloer- en wandtegels in de verschillende appartementen.

Pleisteren van de appartementen.

Net na het kerstverlof startte onze aannemer met de uitvoering van de pleisterwerken, ondertussen zijn deze werken al goed opgeschoten. De aannemer verwacht de werken af te ronden tegen het einde van deze week. Aansluitend op de pleisterwerken starten we met de uitvoering van de chappewerken. In de loop van volgende week gaan we ook verder met de afwerking van de voor- en achtergevel.

Plaatsing buitenschrijnwerk.

Afgelopen weken heerste een gezellige drukte op de werf. Het buitenschrijnwerk en de lift werden geïnstalleerd. Ook de stukadoor is gestart met zijn voorbereidende werken. Meteen na het kerstverlof starten de pleisterwerken.

Dakwerken afgerond.

Na de herfstvakantie werkte onze aannemer het dak en de zijgevels af. Ter gelijkertijd hebben de aannemers technieken hun leidingen geplaatst. De volgende stappen in het bouwproces zijn het plaatsen van het buitenschrijnwerk en het pleisteren van de appartementen.

Slijpen van de leidingen.

Onze aannemers technieken zijn van start gegaan met het slijpen van de leidingen. De sanitaire installatie en de centrale verwarming wordt uitgevoerd door Vanbetsbrugge & Zonen en de elektrische installatie door HVP Electro.

Handelsgelijkvloers is klaar voor opening.

Afgelopen weken werd door onze aannemers hard gewerkt om de winkel op het gelijkvloers klaar te krijgen. Langs deze weg willen wij nogmaals al onze aannemers bedanken voor de geleverde inspanning.

Residentie De Vos - Appartement 15.03.01

Wij wensen de nieuwe eigenaars van appartement 15.03.01 in residentie De Vos te Wenduine proficiat met hun nieuwe aankoop.

Start van de dakwerken.

Onze aannemer is gestart met het plaatsen van de dakstructuur. Eerst worden de koppelkepers en de nok geplaatst. Vervolgens werkt onze aannemer ruwbouw de topgevels af. Waarna onze aannemer dakwerken verder gaat met het plaatsen van de dakspanten.

Residentie De Vos - Appartement 15.02.02

Wij wensen de nieuwe eigenaars van appartement 15.02.02 in residentie De Vos te Wenduine proficiat met hun nieuwe aankoop.

Gieten van de kelderwanden.

Onze aannemer, D'Hoore Construct, is bezig met het plaatsen van de wapening en de bekistingspanelen voor de kelderwanden. Later deze week worden deze wanden gegoten.

Plaatsen van de grondankers.

Deze week werden de berlinder- en secans palenwand verankerd. De volgende stap in het bouwproces is het uitgraven van de kelder.

Uitzetten van het gebouw.

Deze morgen werden de assen van het gebouw uitgezet door onze landmeter. Onze aannemer funderingstechnieken heeft deze assen nodig om de secans palenwand op de juiste plaatst te boren. De uitvoering van deze wand staat eind volgende week ingepland. Volgende week maandag plaatst de aannemer de berlinerwand.