Elisabeth te Maldegem


Buitenbepleistering afgewerkt

Afgelopen weken werd de buitenbepleistering afgewerkt en de balustrades geplaatst. Alle keukens werden geplaatst en afgewerkt. De vloerders starten deze week aan de afwerking van de appartementen. Ook de mensen van het sanitair zijn volop bezig met het finaliseren van de sanitaire delen en de verwarming. Tegen het einde van de week start de aannemer met de aanleg van de doorrit en de tuin.

Meer nieuws

Deel 1 vloerwerken

Afgelopen weken werden de gekozen tegels geplaatst in alle appartementen. Momenteel is men volop bezig aan de plaatsing van de buitenbepleistering. De volgende weken verwachten we de plaatsing van de keukens, de binnendeuren, het sanitair en de verder afwerking van de technieken.

Pleisterwerken

Afgelopen week werden alle appartementen voorzien van een pleisterlaag. Alsook het plafond kreeg een eerste laag. De aannemers elektriciteit en sanitair zijn volop bezig aan hun installaties per appartement. De keukens en het binnenschrijnwerk werden opgemeten en gaan eerstdaags in productie. Vanaf volgende week vatten we de vloerwerken aan in de appartementen.

Chape uitgevoerd.

Na een aantal koude winterdagen is de chape geplaatst. De volgende stap is de uitvoering van de pleisterwerken. De aannemer pleisterwerken, In't Wit, is de afgelopen dagen volop gestart met de voorbereidende werken. De volgende dagen moeten we hiervan het eerste resultaat te zien krijgen.

Daktimmerwerken

De aannemer daktimmerwerken Persyn heeft de afgelopen dagen goed doorgewerkt en de dakconstructie staat er. Binnenkort volgt het onderdak en worden de platte daken verdicht. Ook de ramen zijn volop in productie. Laat ons dus hopen op nog enkele droge en warme weken voor de winter aanbreekt.

Façade

Onze aannemer heeft de afgelopen maanden goed doorgewerkt. Op een klein stukje façade na is het volledige gebouw klaar. Na het verlof werkt men de façade af en kuist men het volledige gebouw op. Daarna gaan we van start met de dakwerken. Ons voltallige team wenst al onze klanten en aannemers een deugddoende vakantie !

Start 2e verdieping.

Afgelopen twee maanden werkte onze aannemer volop verder aan de ruwbouw. Begin deze week werd vloerplaat van de 2e verdieping gegoten. Komende dagen zal de 2e verdieping verder worden opgetrokken. Eerst giet de aannemer de liftkoker. Aansluitend hierop worden de wanden rondom de trap gemetseld. Nadien metselt de aannemer alle andere dragende muren. Tot slot plaats onze aannemer alle materiaal voor de binnenmuren op de plaat.

Vloerplaat gegoten.

Vorige week vrijdag werd de vloerplaat gegoten. De aannemer zette deze week de kraan op en leverende de nodige materialen aan. Volgende week start men met de metselwerken.

Start van de bouwwerken.

Afgelopen week startte onze ruwbouw aannemer met de grondwerken. Het terrein werd afgegraven en de regenwaterput werd geplaatst. Deze week worden de funderingsbalken uitgegraven en volgende week gaat de aannemer verder met het plaatsen van de rioleringen.