Muelenaers te Westrozebeke


Tuinaanleg is volop bezig!

Onze tuinaannemer is volop bezig met het aanleggen van de binnentuin. De tuintjes achter de woningen zijn ondertussen volledig afgewerkt. Binnenin het gebouw is men bezig met het afwerken van de binnenmuren, het plaatsen van de baden en de douches en het betegelen van de trappen. Zo kan men vanaf volgende week starten met het vloeren van de appartementen.

Meer nieuws

Tuin is volledig afgewerkt.

Net voor het kerstverlof heeft onze aannemer de laatste klinkers van de tuin gelegd. De eerste werkdagen na Nieuwjaar werden de bomen, stuiken en bodembedekkers aangepland. In de appartementen wordt ondertussen volop verder afgewerkt, alle keukens en inkomdeuren zijn geplaatst. Onze aannemers technieken starten de cv-ketels op en plaatsen het meubilair in de badkamer.

Pleisterwerken zijn afgerond.

Sinds begin september is het gebouw volledig wind- en waterdicht. Ondertussen legt onze stukadoor de laatste hand aan de pleisterwerken in het gedeelte met 6 appartementen. De aannemer die de chape-werken uitvoert kwam eerder deze week de pur-vloerisolatie spuiten in het gedeelte met 9 appartementen. De komende weken staan de resterende chape-werken op het programma en aansluitend starten o.a. onze techniekers met afwerken van de sanitaire- en elektrische installatie.

Het dak krijgt vorm.

De afwerking in de woningen is ondertussen volop bezig. De woningen werden tweetal weken geleden gepleisterd en werden vorige week gechapt. De aannemers technieken zijn ondertussen volop bezig met het plaatsen van leidingen in de appartementen. Terwijl de dakwerker de komende weken het dak zal afwerken.

Technieken op volle toeren !

In de woningen worden in de loop van volgende week de laatste leidingen geplaatst. Zo kunnen aansluitend de pleisterwerken van start gaan. In de appartement zijn de kap- en slijpwerken gestart. Onze ruwbouwaannemer werkt de laatste stukjes façade van de appartementen af. Daarna start hij met de façade in tuin. Tot slot zal volgende week gestart worden met het plaatsen van het onderdak en de pannen.

Afwerken façade en start technieken

Onze ruwbouwaannemer legt de laatste hand aan de façade. Terwijl onze aannemers voor de dakwerken werken in een snel tempo verder werken aan het dak. Ondertussen zijn we ook gestart met de technieken, BCV Works plaatste de eerste verticale leidingen in de technische kokers.

Start façade & dakwerken

Na het afronden van de ruwbouwwerken zijn we gestart met het metselen van de façade en met de voorbereiding van de dakwerken. Om deze na de paasvakantie volop te laten starten. We wensen onze aannemers veel succes toe !

Ruwbouw appartementen loopt op zijn einde.

De ruwbouwwerken van de appartementen schieten goed op ondanks het slechte weer. Volgende week werkt onze aannemer, BBD, de tweede verdieping af. De dakwerken van de woningen zijn op enkel details na volledig afgewerkt. Onze aannemers hebben hier goed werk geleverd, bedankt Kapconstruct, MJ-roofs en Bjorn Heyerick. Ondertussen werden de werken binnen de woningen ook al gevat.

Residentie Muelenaers - Appartement 0.4

Wij wensen die nieuwe eigenaars van het gelijkvloers appartement 0.4 in Residentie Muelenaers proficiat.

Ruwbouwwerken appartementen & dakwerken woningen

Aan de woningen start men volgende week met de dakwerken, deze zullen uitgevoerd worden door Kapconstruct & MJ-roofs. De ruwbouwwerken van de gelijkvloerse verdieping werkt men deze week af.

Fundering appartementen

Bouw en Beton Driessens is begonnen aan de grondwerken en funderingen van de appartementen gelegen vooraan aan de dorpsstraat, einde van deze week zal een eerste deel van de funderingsplaat gegoten worden. Ondertussen wordt er ook verder gewerkt aan de elektriciteitscabine. De aannemer die de daktimmerwerken zal uitvoeren is ondertussen ook gekend, dit zal de firma Kapconstruct uit Deinze worden. Tevens nog een proficiat aan de nieuwe kopers van appartement 1.1 en 2.3.

Plaatsing prefab betongarages

De firma betonal heeft de prefabgarages geplaatst. Deze worden nu verder afgewerkt met een gevelsteen. De rioleringswerken van het binnenplein zijn beëindigd. Momenteel worden de ruwbouwwerken van de vuilnisberging en elektriciteitscabine uitgevoerd. Daarna vat de ruwbouwaannemer de werken aan het appartementsgebouw aan.

Ruwbouwwerken woningen

De laatste hand wordt gelegd aan de ruwbouwwerken van de woningen, ondertussen is ook de onderlaag van het binnenplein aangelegd. Na het bouwverlof worden de garages geplaatst en worden de werken aan de appartementen aangevat.

Afbraakwerken voltooid

De afbraakwerken van elektrozaak Muelenaers zijn voltooid. De ruwbouwaannemer, Bouw en Beton Driessens uit Aardooie, is gestart met de grondwerken fase 1, de woningen (uitgraven funderingsplaat, rioleringsaanleg, Volgende week wordt gestart met de funderingen van de woningen.

Start van de verkoop !

De bouwheer is gestart met de verkoop van Residentie Muelenaers te Westrozebeke. Er is veel interesse en momenteel zijn er reeds meer dan 50% van de appartementen verkocht !